“Na így érzi magát a macskád!” - énekelték a Watford szurkolói a fájdalomtól fetrengő Kurt Zoumának

ÁLLAT
2022 február 09., 10:31
comments 3

Isten büntetése elérte Kurt Zouma középhátvédet, a West Ham játékosát, akin a fél világ ki van éppen akadva, mert olyan videót posztolt a Snapchatre, amin előbb úgy rúgja meg a macskáját, mintha egy kapus rúgná ki a labdát, majd összevissza üldözi a lakásban, és a cipőjével csapkodja, mindezt legalább egy gyereke jelenlétében.

Az ügyben állatkínzás gyanújával rendőrségi nyomozás indult, a West Ham nyilvánosan elítélte az esetet, de David Moyes edző a csapat fontos, keddi bajnokiján kezdőbe állította a védőt. Praktikus szempontból ez jó döntés volt, mert a meglepetésre BL-helyért harcoló Londoni Vasas odahaza 1-0-ra nyert a Watford ellen, többek között Zoume jó védőjátékának köszönhetően. De a húzáson így is igen sokan felháborodtak, Moyesnek magyarázkodnia is kellett, miszerint ő állatbarát, mélyen elítéli Zouma tetteit, de az a feladata, hogy a legjobb játékosait küldje pályára.

link Forrás

A helyzetre a vendég Watford szurkolói reagáltak a legjobban. Végig kifütyülték Zouma összes labdaérintését, többször is azt skandálták neki, hogy “RSPCA”, ami a legnagyobb brit állatvédelmi szervezet nevének rövidítése. De az igazi pillanatuk akkor jött el, amikor megrúgták Zoumát, aki fetrengeni kezdett, mire a watfordiak rágyújtottak a

“That’s how your cat feels!’

vagyis

“Na így érzi magát a macskád!”

rigmusra. A sérülése egyébként szerencsére nem volt súlyos, és Zouma be tudta fejezni a meccset,.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.