Putyin szuperjachtja elhagyta Németországot

külföld
2022 február 09., 14:47
comments 4

Távozáson kapták Vlagyimir Putyin egyik szuperjachtját, a Gracefult (vagyis Kecsest) hétfőn, írja a Times. A német lapok a hirtelen távozást az esetleges EU-s szankciókra való felkészülésnek tudták be, amiket akkor vezetnének be, ha Oroszország megtámadná Ukrajnát.

A jacht tavaly szeptember óta állt a Blohm+Voss hajógyárban, ahol felújításon és tisztításon esett át. A Blohm+Voss az újság megkeresésére nem válaszolt.

A 82 méter hosszú jachtot, 15x3 méteres, gombnyomásra táncparketté alakuló medencéjével együtt szerdán már a nyílt tengeren látták, amint az orosz kalinyingrádi kikötő irányába tart.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt