Újabb karácsonyi Johnson-buliról jelentek meg képek

február 9., szerda 18:28
27

Tovább nő a nyomás Boris Johnsonon: a brit miniszterelnök hónapok óta próbálja túlélni Downing street-i rezidenciáján a Covid-lezárások idején tartott bulik miatt kitört botrányhullámot, most pedig újabb fotók láttak napvilágot - írja a hvg.hu a The Mirror nyomán.

A legújabb felvételeken nem a korábbi, 2020 tavaszán és nyarán készült események, hanem egy 2020. decemberi, karácsonyi buli felvételei láthatóak, amelyen egy megbontott üveg pezsgő mellett egyik kollégája flitteres partikellékkel a nyakában ül Boris Johnson társaságában, a kép jobb szélén pedig mikulássapkában látható a miniszterelnök másik munkatársa.

A The Mirror értesülései szerint a felvételeken egy online karácsonyi kvíz résztvevői láthatóak, a kép is egy videóhívásból lett kiragadva. A december 15-i buli idején majdnem teljes lezárás volt Angliában, kettőnél több, különböző háztartásban élő ember nem találkozhatott egymással, és minden karácsonyi bulit lefújtak az országban - írta a hvg.hu.

A brit miniszterelnök-válság legújabb fejleményeiről ebben a cikkünkben írtunk:

  • lemondott a miniszterelnök négy magas beosztású munkatársa
  • folytatódnak a kertiparti-botrány körüli vizsgálatok
  • saját pártján belül is csökken Boris Johnson népszerűsége

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt