Varga-Damm Andreára is lehet szavazni Óbudán

POLITIKA
2022 február 09., 14:54
comments 5

Megméretteti magát Budapest III. kerületében, a 10. számú egyéni választókerületben az április 3-i országgyűlési választáson Varga-Damm Andrea – jelentette be közösségi oldalán a volt jobbikos, jelenleg független országgyűlési képviselő, amit a Telex vett észre.

Varga-Damm Andrea elmondása szerint „szűkebb pátriáját” elhanyagolták a pártok, semmi sem épült. Mint közölte, a Római-part elhanyagolt, a „balosok” a Mocsáros-dűlőt is be akarják építeni, ezért úgy döntött: nem engedi, hogy pártmutyik emberei képviseljék a térséget.

Ezzel Varga-Damm Andrea beszállt a választási harcba Szabó Tímea, a PM társelnöke, a térség jelenlegi országgyűlési képviselője és Bús Balázs, a Fidesz jelöltje, volt polgármester mellé. Varga-Damm Andrea tavaly megalapította a ReforMerek pártot, amelynek ő a miniszterelnök-jelöltje. Varga-Damm 2015-ben és 2018-ban még Veszprém megye 1. számú egyéni választókerületében indult a Jobbik jelöltjeként, de végül a párt listájáról került be a parlamentbe.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.