Blikk: 10 milliós csalással vádolják Kozsót

bulvár
2022 február 12., 08:12
comments 1

Újra bíróság elé kell állnia Kocsor Zsoltnak, azaz Kozsónak - írja a Blikk. A lap szerint a zenész még 2015-ben kért kölcsön 10 millió forintot az egyik alkalmazottjától, az azonban később hiába követelte vissza a pénzt. A Blikk szerint az alkalmazottal Kozsó korábban szerelmi viszonyt ápolt, de később a nő felmondott és külföldre költözött.

A vád szerint Kozsó külföldön kereste fel a nőt, és felvázolta neki tervét, miszerint egy bárt és egy hostelt nyitna, ehhez azonban 25 millió forint kellene, amivel nem rendelkezik. Felajánlotta azt is, hogy a kölcsönért cserébe a nő tulajdonrészt kapna. A sértett végül több részletben 10 millió forintot adott Kozsónak 2015-ben, de 2016-ban meggondolta magát, és visszakérte a pénzt. A vád dokumentumai szerint Kozsó nem is akart hostelt nyitni, csak a pénzt akarta.

Kozsó ügyvédje szerint valóban volt ilyen kölcsön, de a pénzt Kozsó 2021. június 18-án visszafizette a hitelezőnek. A vádemelés azonban már korábban megtörtént, ezért indult el az eljárás.

A vád jelentős kárt okozó csalás bűntette, ezért akár öt év börtön is járhat - írja a Blikk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.