Elfogták a férfit, aki betörte a békéscsabai Fidesz-iroda kirakatát

POLITIKA
2022 február 13., 09:42

Szombat délután elfogták a békéscsabai Fidesz-iroda kirakatát előző este betörő férfit - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap az MTI-t.

Feuerwerker Béla azt közölte, a rongálással gyanúsított 47 éves békéscsabai férfi a kihallgatásán elismerte, hogy ő törte be az ablakot. Az MTI információi szerint a férfi erősen ittas volt a bűncselekmény elkövetésekor.

link Forrás

Az eset még péntek este történt Békéscsabán, a főtér közelében, a belvárosban, térfigyelő kamerákkal gazdagon felszerelt környezetben. Herczeg Tamás, Békés megye 1. számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője és -jelöltje az MTI-nek akkor azt mondta, „a választás a demokrácia ünnepe. Demokrataként nem kérhetek mást, mint azt, hogy mindannyian tartózkodjunk mindenféle erőszakos cselekménytől.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.