Klinikai szakpszichológus ajánlja Németh Szilárdot

POLITIKA
2022 február 14., 08:10

„Az ember a szava! Németh Szilárd szavai szilárdak, mint neve is, nomen est omen. Nála hitelesebben megnyilatkozó politikust nem ismerek. Egyenes, következetes, mély meggyőződéssel képviseli közös ügyeinket, ezt a képviseletet a parlamentben is rábízhatjuk.”

A fentieket Németh Szilárd Instagramja szerint Bagdy Emőke, klinikai szakpszichológus mondta róla.

Bagdy Emőke egyébként decemberben kapta meg a Duna Televízió alapította, tizedik alkalommal odaítélt Duna-díjat, amit Kövér László, az Országgyűlés elnöke adott át neki.

2016-ban pedig száz pszichológus írt alá egy állásfoglalást, amelyben nekimentek Bagdy Emőkének, miután a klinikai szakpszichológus egy interjúban nagyjából ugyanazt fejtette ki a női princípiumról, mint amiről korábban Kövér László és Kovács Ákos beszélt. Mindezek mellett akkor azt is elmondta, hogy szerinte „a genderidentitás-elmélet egy bizarr, teljességgel képtelen és a fejlődési törvényeknek ellentmondó áramlat”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.