Itt a LOVEMBTQIA+, a legkönnyebben kimondható című szám a kormány homofób népszavazása ellen

POLITIKA
2022 február 15., 12:41

A noÁr művésznéven szereplő és ezen a néven aktivista mozgalmat alapító Molnár Áron színész-rapper édesanyja és apja is szerepelnek abban az új videóklipben, amit a noÁr legújabb számához forgattak. A LOVEMBTQIA+ címet viselő szám elején a heteroszexuális házasságban élő Molnár arról mesél, hogy kiskorában hogyan bizonytalankodott a szexualitását illetően - arról ábrándozott, hogy egy fiú haverjával smárol -, és milyen jól esett neki, hogy a szülei elfogadóan viszonyultak a témához.

link Forrás

A szám ezután arról szól, hogy az ilyen jelenségekkel szembesülő gyerekek nem kapnak mindig otthon segítséget, és hogy az iskolában a témáról beszélő önkéntesek nem a diákok ellen vannak, hanem értük.

A refrént Falusi Mariann énekli, úgyis mint

“A szeretet nem vár / A szeretet eljön érted / A szíveden átjár / Ha kinyitod, élsz és érzed."

A klipben mindezek mellett mindenféle szexuális preferenciájú fiatalok táncolnak tök jól.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.