Büntetőeljárásban vizsgálja a rendőrség a Deák téri aláírásgyűjtő sátorban meghalt biztonsági őrök ügyét

bűnügy
2022 február 16., 14:14
comments 3

Büntetőeljárásban vizsgálja a Budapesti Rendőr-főkapitányság annak a két huszonéves biztonsági őrnek az ügyét, akiket holtan találtak szerda reggel a Deák téren, a Megoldás Mozgalom aláírásgyűjtő sátrában. Az elsődleges adatok szerint halálukat egy gázzal működő fűtőberendezés miatt szénmonoxid-mérgezés okozhatta - írja a police.hu.

A BRFK foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettessel szemben. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a tragédia körülményeit – mondta Csécsi Soma, a BRFK szóvivője a 24.hu-nak.

photo_camera Bűnügyi helyszínelők és mentők az V. kerületi Deák téren a Megoldás Mozgalom aláírásgyűjtő sátránál 2022. február 16-án, ahol meghalt két fiatal biztonsági őr. Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt