Jéggé fagyott Ladával kapcsoltak le egy férfit Szibériában

autó
2022 február 16., 14:53
comments 1

A szibériai Krasznojarszk közlekedési rendőrsége az alábbi videót adta közre, miután lekapcsoltak egy jéggé fagyott Ladát, amiből a sofőr csak egy aprócska lőrésen át látott ki:

link Forrás

A sofőr azt mondta, azt gondolta, gyorsan elgurulhat a szervizhez, majd megkérdezte, hogy akkor most tényleg nem lehet-e így közlekedni. Végül elmondja a kamerába, hogy senki se utánozza, mert az nem helyes. A rendőrök ezután felveszik a jegyzőkönyvet.

A videót felkapták, a Gazeta pedig megírta, hogy egy helyi blogger szeretett volna híres Tiktok-videót csinálni, ilyen értelemben megrendezett volt a dolog, de a rendőrök érkezése nem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.