Függetlennek mondott névrokonokat vetnek be Kaposváron az ellenzék ellen

POLITIKA
2022 február 17., 10:08
comments 15

A Kpsvr.hu kedden írta meg, hogy valószínűleg össze akarják zavarni a kaposvári választókat azzal, hogy magukat függetlennek mondó, azonos nevű jelölteket indítanak az ellenzék ellen. Ma ez már bizonyos: az országgyűlési választásokon dr. Varga István és Horváth Ákos Ervin névrokonait indítják.

dr. Varga István az ellenzéki összefogás jelöltje, az előválasztáson ellenfele Horváth Ákos Ervin volt.

A kaposvári hírportál most arról ír, hogy Felder Frigyes, az LMP önkormányzati képviselője közérdekű adatigényléssel fordult a helyi választási iroda vezetőjéhez, hogy megtudja, kik vettek fel ajánlóíveket az induláshoz. A válaszból, melyet Felder egy helyi Facebook-csoportban tett közzé, világosan kiderül, hogy valóban indítanak egy Varga István nevű, független jelöltet, és egy másik, magát szintén függetlennek mondó Horváth Ákos is szerepel a listán.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt