Hadházy szerint Matolcsy Ádámot lebuktatták új feleségének fotói, eszerint egy kutatóközpontnak vásárolt palotában lakik

február 17., csütörtök 7:27
44

„Matolcsy György fia, Ádám lakik abban az 1,3 milliárd (!) forintot érő palotában, amit a Nemzeti Bank alapítványa vásárolt „kutatóközpontnak”. Matolcsy Ádámot új feleségének közösségi média fotói buktatták le: „újra otthon” képaláírású fotója egy olyan szobában készült, amely jellegzetes, egyedi ablakai alapján kívülről is beazonosítható”

– írja Facebookon Hadházy Ákos független képviselő, aki fotókat is mellékelt.

Bejegyzését azzal folytatta, hogy „a luxusvillát 2015-ben az Önök pénzéből vette a Nemzeti Bank alapítványa”, ehhez hozzátette, „leginkább abból a gigantikus nyereségből, amit a devizatartalék forintosításakor szerzett”. Vagyis a független ellenzéki képviselő szerint ez az az épület, amelyet 2015-ben vásárolt 1,3 milliárd forintért a Nemzeti Bank alapítványa, a Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány.

Hadházy azt írja, a házat „néhány év múlva eladták, most papíron Matolcsy Ádám barátjának Felis nevű magántőkealapjának érdekeltségébe tartozik”. A független ellenzéki képviselő szerint „Száraz István könnyen megvehette az ingatlant, mert a cége a Nemzeti Banktól rendszeresen kap milliárdos megrendeléseket kommunikációs munkákra”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt