Mi olyan vonzó egy mindenkivel lekezelő, bunkó és ellenszenves nőben?

Sorozat
2022 február 17., 19:54
comments 10

„Ez az egész történet, amit te jelentéktelen senki a hájas seggeden ülve nézel végig, rólam szól. Ismersz engem. Engem mindenki ismer. Egy ikon vagyok. Legenda.”

Ezekkel a mondatokkal indul az Inventing Anna című sorozat, csak hogy rögtön kedvet kapjunk ahhoz, hogy kilenc lehetetlenül hosszú részen keresztül nézzük, hogyan jutott el egy Moszkva melletti kisvárosból Németországon át Londonba, Párizsba majd New Yorkba egy magát német örökösnőnek kiadó huszonéves szociopata, aki dollár százezreket csalt ki különböző bankoktól és emberektől, miközben totálisan hülyére vette a manhattani elitet.

Shonda Rhimes Netflixen futó sorozatát pár napja mutatták be, de már most akkorának tűnik körülötte a felhajtás, mint a négy évvel ezelőtt született cikk körül, ami az Inventing Anna alapját adta.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.