Völner Pál ellógta a Fidesz balatoni frakcióülését

bűnügy
2022 február 17., 15:38

Nem jött, ennyi. Ez nem egy terrorszervezet. Ha valaki nem jön, hát nem jön. Most mit csináljak vele?” - mondta Kocsis Máté csütörtökön arra a kérdésre, hogy a kenőpénzek elfogadásával gyanúsított képviselő ott volt-e a Fidesz-frakció balatonfüredi frakcióülésén. Pedig Völner is kapott meghívót. Annak ellenére, hogy a gyanúsítás után a miniszterhelyettesi pozícióját lemondott, a parlamenti mandátumát megtartotta. Völnert azzal gyanúsítják, hogy 83 millió forint kenőpénzt fogadott el Schadl Györgytől, a végrehajtói kar előzetesben ülő elnökétől.

Völner Pál
photo_camera Völner Pál Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Vele ellentétben a bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással vádolt Simonka György viszont tiszteletét tette a teljes orbáni világ utolsó választási összekapaszkodásán.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.