Koronás lett II. Erzsébet királynő

bulvár
2022 február 20., 13:25
comments 2

Pozitív lett a 95 éves II. Erzsébet királynő covid tesztje - közölte a Buckingham Palota. Enyhe, megfázásszerű tünetei vannak, a könnyebb feladatait továbbra is ellátja Windsorból. A közlemény szerint orvosi felügyelet alatt áll és betartja a vonatkozó előírásokat.

Valószínűleg Károly hercegtől kaphatta el a fertőzést, akivel találkozott azon a héten, amikor fia már koronavírusos volt, de még nem derült ki róla. Károly herceg felesége, Kamilla is covidos volt. Az angol királynő már három oltást kapott, de október óta, amikor kórházba került egy éjszakára, orvosi utasításra sokat kell pihennie. (Guardian)

II. Erzsébet királynő 2015-ben a Westminster palotában a parlament nyitóülésén.
photo_camera II. Erzsébet királynő 2015-ben a Westminster palotában a parlament nyitóülésén. Fotó: SUZANNE PLUNKETT/AFP


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.