Visszavonul Simonka György az országos politikától

POLITIKA
2022 február 22., 11:14

A 24.hu úgy értesült, lemondott választókerületi elnöki posztjáról a Fidesz Békés megyei országgyűlési képviselője. Simonka Györgyöt bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással és korrupciós bűncselekmények elkövetésével vádolják.

A portál információit a fideszes képviselő megerősítette. Azt, hogy az április 3-i országgyűlési választásokon nem indul, már lehetett tudni, ahogy azt is, hogy helyette Erdős Norbertet indítják. Ő nemrégiben azt mondta, sokan elpártolhattak a Fidesztől korrupcióval vádolt képviselőjük miatt.

Simonka nemcsak elnöki posztjának int búcsút, de az országos politikának is, ugyanakkor a Fideszből nem lép ki.

Simonka György a bíróságon 2020 elején

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.