A rendőrség szerint puszta "retorikai eszköz" volt, hogy a BM-es Sztojka azt mondta, tudja, ki, mikor, kivel beszélt

POLITIKA
2022 február 23., 13:13

Szó szerint ugyanazzal mentegeti a rendőrség Sztojka Attila roma kapcsolatokért felelős kormánybiztost, a Belügyminisztérium alá tartozó Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság főigazgatóját, amivel Gyurcsány Ferenc és legfanatikusabb hívei védték az őszödi beszédet

- derül ki egy lapunk birtokába került dokumentumból.

A rendőrség szerint a politikus pusztán “egy előadói fogást, retorikai eszközt alkalmazott, mely (...) arra szolgált, hogy a közönségben reakciót, még nagyobb odafigyelést váltson ki”, amikor súlyosan terhelő dolgot állított önmagáról, amiről hangfelvétel is készült.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.