Zverev megbolondult és teniszütővel támadt a bíró székére

sport
2022 február 23., 16:21
comments 2

Nagyon ritkán látni olyan jeleneteket teniszpályán, amilyeneket a német Alexander Zverev produkált az acapulcói ATP-tornán. Zverev és partnere, Marcelo Melo a legjobb 16 között 3 játszmában kikaptak a Heliovaara - Glasspool párostól. Az ember azt hinné, hogy az egyéni világranglista harmadikja képes feldolgozni az ilyesmit.

Hát most nem.

link Forrás

Zverev kezet fogott az ellenféllel, majd odament a bírói székhez, és puff, puff, úgy esett neki az ütőjével, mintha fejszével akarná lemetélni a bíró lábfejét. Aztán leült egy pillanatra, hogy szinte azonnal újra felpattanjon, és még egyet odasózzon a bíró lábához, közben jól hallhatóan bizonyítva, hogy jól ismeri az angol “fucking” kifejezést.

Zverev már a meccs közben felhúzta magát a bíró egyes ítéletein, és pillanatokkal a meccsvégi akciója előtt ilyen trágár szavakkal támadt a bíróra:

link Forrás

Egyelőre annyi retorzió érte, hogy kizárták a tornáról, ami után bocsánatot kért a leolvadásáért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.