Menekítik Kijevből az ott ragadt magyarokat

háború
2022 február 25., 10:58

Elindult Kijevből egy autókonvoj a magyar külügyminisztérium szervezésében a magyar határ felé több tucat magyar állampolgárral – írja az Azonnali. A lap információi egy kint rekedt magyartól származnak. Az Azonnali cikke szerint péntekre mintegy hatvan magyar „civil” gyűlt össze a kijevi magyar nagykövetségen, és várta, hogy valahogyan hazajuthasson.

photo_camera Kijevi lakóház és környéke a péntek hajnali rakétatámadás után Fotó: WOLFGANG SCHWAN/Anadolu Agency via AFP
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.