Az orosz csapatok elfoglalhatták Melitopolt

háború
2022 február 26., 08:50
comments 2

Az orosz hadügyminisztérium közleménye szerint az orosz csapatok ellenőrzésük alá vonták Melitopol városát Ukrajna délkeleti részén. a 150 ezres város lenne az első jelentős település, amit elfoglaltak az oroszok a csütörtök hajnal óta tartó háborúban. Az orosz állami TASSZ hírügynökség jelentése szerint a helyiek piros zászlókkal köszöntötték a megszálló alakulatokat, ugyanakkor a Twitteren terjedő videón egy idősebb, magát az orosz kissebséghez tartozóként azonosító férfi válogatott káromkodások közepette szidja az orosz katonákat.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.