Gajdics Ottó: Mielőtt rákenjük az egészet Putyinra, azelőtt nézzük meg, mi zajlott Ukrajnában az elmúlt 5-6 évben

háború
2022 február 26., 07:54
comments 45

Árnyalt problémakezelést sürget Gajdics Ottó, népszerű újságíró, szerkesztő és televíziós műsorvezető, aki a Hír Tv Párbaj című műsorában értékelte az Ukrajnában kialakult háborús helyzetet. Gajdics nem örül a háborúnak, és érzékletes hasonlattal mutatta be a nézőknek, hogyan látja a harcoló fele felelősségét.

"Kicsit úgy érzem magam, mint amikor a sportpályán ápolják a súlyos sérült csapattársát az embernek, és mindenki maximálisan elítéli azt, aki felrúgta őt, de én tudom, mert láttam, hogy az, aki ott fekszik, az hányszor rúgott bele abba, aki végül elveszítette a türelmét és a jóindulatát. Ugyanis nem szabad elfelejteni, hogy ez nem előzmények nélkül való ami most történt, és természetesen magam is azt tartom, hogy a háború semmire nem megoldás, és semmire nem válasz, és nagyon rosszul érzem magam, hogy ez itt van a hazámtól ráadásul néhányszáz kilométerre, de azért mielőtt rákenjük az egészet Putyinra, azelőtt nézzük meg mi zajlott Ukrajnában az elmúlt 5-6 évben, és akkor mindjárt árnyaltabban fogjuk kezelni ezt a problémát."

link Forrás

A kormánymédia egyébként így kezeli a háborús helyzetet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.