Nyugtatná a pénzükért aggódó embereket az orosz jegybank

háború
2022 február 27., 10:27
comments 7

Az orosz jegybanknak minden szükséges eszköz és erőforrás rendelkezésére áll, hogy biztosítsa a pénzügy stabilitást és a piacok működőképességét

- olvasható az Orosz Jegybank közleményében, A bank próbál úrrá lenni az országban alakuló pánikon, mert félő, hogy a hétvégén bevezetett szankciók miatt egyszerre túl sok ember próbálja majd kivenni a pénzét. Az elemzők azzal számolnak, hogy a hétfői piacnyitás után a rubel árfolyama zuhanni kezd. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.