Armani az Ukrajna iránti tiszteletből zene nélkül tartotta meg divatbemutatóját

DIVAT
2022 február 28., 10:33

Giorgio Armani Ukrajna orosz inváziója miatt, az ukrán emberek iránti tiszteletből zene nélkül tartotta meg divatbemutatóját a Milánói Divathéten. A modellek csendben vonultak végig a kifutón, csak a nézők tapsoltak néha.

„Az ukrajnai tragédiában érintett emberek iránti tiszteletem jeleként döntöttem úgy, hogy nem használok zenét” – írta a 87 éves divattervező, aki hozzátette, „a legjobb, ha azt üzenjük, hogy nem akarunk ünnepelni, mert valami nagyon nyugtalanító dolog történik körülöttünk”.

(CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.