Felélesztik a Juventus Rádiót

Média
2022 március 1., 7:15
comments 1

Április 4-én hétfőn, 0 órától az online Danubius Rádió és BDPST ROCK üzemeltetője elindítja harmadik csatornáját, a Juventus Rádiót, ami az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint „hazánk első chillout poprádiója” lesz.

Az új Juventus internetes rádió lesz, ahol „nyugis, közép- és lassú tempójú popzene szól majd éjjel-nappal, politika és bulvár nélkül”. Az üzemeltető szeretné a „hagyományos rádiózás és a streaming oldalak közé” pozicionálni a három online rádiócsatornát.

Az új netes rádió egyébként „a hallgatók segítségét kéri zenei kínálata összeállításában”, március 1-től április 3-ig várják a dallistákat e-mailben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt