Mészáros Lőrinc szállodái majd akkor fogadnak be ukrán menekülteket, ha külön megkérik őket erre

belföld
2022 március 01., 11:43
comments 11

Az általános adakozási és segítségfelajánlásra tekintettel megkérdeztük, hogy az ország leggazdagabb embere és az egyik legnagyobb hazai szállodalánc tulajdonosa, Mészáros Lőrinc felajánlott-e már segítséget a háború elől menekülők elhelyezésére. Hétfőn arról érdeklődtünk a Mészáros tulajdonába tartozó Opus Global Nyrt.-nél: a vállalat tervezi-e, hogy szállást ad az Ukrajnából érkező embereknek a Hunguest Hotels szállodáiban, illetve a Balatontourist mobilházaiban?

Mai válaszuk alapján ameddig külön nem kérik őket erre, addig nem.

„Az OPUS GLOBAL Nyrt. figyelemmel kíséri az ukrajnai háborús fejleményeket, illetve felvette a kapcsolatot több nagy segélyszervezettel. Amint konkrét igények fogalmazódnak meg a humanitárius segélynyújtással kapcsolatban, az OPUS GLOBAL Nyrt. kész haladéktalanul segíteni” - írták.

photo_camera A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyházán. Fotó: Halász Júlia

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.