Az ég kék, a fű zöld, a kormány meghosszabbítja a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet

POLITIKA
2022 március 02., 23:21
comments 5

Hiába rohanta le Ukrajnát Oroszország, a magyar kormány nem engedi el a saját maga által legfontosabbnak tartott témát. Kormányrendeletben hosszabbította meg az egész országra kiterjedően még 2016 márciusban kihirdetett válsághelyzetet, amit a kormány szerint a tömeges bevándorlás okozott Magyarországon annak idején és okoz a mai napig is, sőt szeptemberig még biztosan.

A válsághelyzet határidejét hat éve újra és újra és újra meghosszabbítja a kormány, hiába a felhúzott kerítés, hiába nincsenek tömegesen illegális bevándorlók Magyarországon. (Ne tévesszen meg senkit az időbeli egybeesés, az Ukrajnából a háború elől menekülőket a kormány nem tekinti migránsoknak.)

Hogy mi indokolja mindezt, azzal már nem is bajlódik a kormány.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.