Minden idők legjobbja, a 99-es Wayne Gretzky köszöntötte minden idők legidősebb hokijátékosát, a 99 éves Pásztor Györgyöt

ünnep
2022 március 04., 15:58
Pásztor György
photo_camera Pásztor György Fotó: Digi Sport / YT

99. születésnapját ünnepelte március 2-án Dr. Pásztor György, ötszörös magyar bajnok, egykori válogatott jégkorongozó, edző, sportvezető, - aktív sportpályafutása után ó gyógyszerész - a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) tiszteletbeli elnöke, aki a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) Hall of Fame-jének és a honi jégkorongsport Hírességek Csarnokának is tagja.

Pásztort az MJSZ elnöke, Such György, és Sipos Levente főtitkár otthonában köszöntötte, míg Luc Tardif, a nemzetközi szövetség elnöke videóüzenetben köszöntötte a magyar legendát - adta hírül közleményében a magyar szövetség.

A legkülönlegesebb ajándék alighanem mégis az volt, hogy minden idők legjobb jégkorongozója, a legendás 99-es Wayne Gretzky dedikált mezt küldött ajándékba a a 99. születésnapját szerdán ünneplő Dr. Pásztor Györgynek, és mellékelt hozzá egy videóüzenetet is:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.