Minden idők legjobbja, a 99-es Wayne Gretzky köszöntötte minden idők legidősebb hokijátékosát, a 99 éves Pásztor Györgyöt

március 4., péntek 15:58
Pásztor György Fotó: Digi Sport / YT

99. születésnapját ünnepelte március 2-án Dr. Pásztor György, ötszörös magyar bajnok, egykori válogatott jégkorongozó, edző, sportvezető, - aktív sportpályafutása után ó gyógyszerész - a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) tiszteletbeli elnöke, aki a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) Hall of Fame-jének és a honi jégkorongsport Hírességek Csarnokának is tagja.

Pásztort az MJSZ elnöke, Such György, és Sipos Levente főtitkár otthonában köszöntötte, míg Luc Tardif, a nemzetközi szövetség elnöke videóüzenetben köszöntötte a magyar legendát - adta hírül közleményében a magyar szövetség.

A legkülönlegesebb ajándék alighanem mégis az volt, hogy minden idők legjobb jégkorongozója, a legendás 99-es Wayne Gretzky dedikált mezt küldött ajándékba a a 99. születésnapját szerdán ünneplő Dr. Pásztor Györgynek, és mellékelt hozzá egy videóüzenetet is:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt