Bayer Zsolt 48 órán belül kitiltaná az ukrán nagykövetet Magyarországról

idióta rekordok
2022 március 05., 21:02

A csalhatatlan látnoki képességeiről és kifinomult diplomáciai érzékéről híres Bayer Zsolt Kiutasítani címmel emlékezett meg a blogján arról, hogy Ukrajna budapesti nagykövete, Ljubov Nepop pénteken Orbán varázsszavára utalva azt mondta: „Stratégiai nyugalmatok csak a sírban lesz.” A Political Capital rendezvényén a nagykövet sírva beszélt arról, hogy a Nyugat nagyon elkésett a szankciókkal, pedig a háború előtt kérte az ukrán kormány, hogy büntessék meg Oroszországot. „Az 1848-as forradalom évfordulója jön, és rezsicsökkentésről beszélnek? Nem szégyellik magukat? Nem az emberi élet a fontos? Van joguk március 15-én ünnepelni azoknak, akiknek a szabadságnál a rezsicsökkentés fontosabb? Kérem, idén csak azok menjenek ki az utcára ünnepelni, akikben van bátorság kiállni a szabadság mellett!” - mondta Nepop.

Erre reagálva Bayer, aki idén a Fidesz zárt frakcióülésére is meghívást kapott, azt írta:

Az ukrán nagykövet asszonyt normális esetben 48 órán belül kellene kitiltani Magyarországról, a magyarsághoz intézett ezen szavaiért.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.