Bayer Zsolt 48 órán belül kitiltaná az ukrán nagykövetet Magyarországról

március 5., szombat 21:02
30

A csalhatatlan látnoki képességeiről és kifinomult diplomáciai érzékéről híres Bayer Zsolt Kiutasítani címmel emlékezett meg a blogján arról, hogy Ukrajna budapesti nagykövete, Ljubov Nepop pénteken Orbán varázsszavára utalva azt mondta: „Stratégiai nyugalmatok csak a sírban lesz.” A Political Capital rendezvényén a nagykövet sírva beszélt arról, hogy a Nyugat nagyon elkésett a szankciókkal, pedig a háború előtt kérte az ukrán kormány, hogy büntessék meg Oroszországot. „Az 1848-as forradalom évfordulója jön, és rezsicsökkentésről beszélnek? Nem szégyellik magukat? Nem az emberi élet a fontos? Van joguk március 15-én ünnepelni azoknak, akiknek a szabadságnál a rezsicsökkentés fontosabb? Kérem, idén csak azok menjenek ki az utcára ünnepelni, akikben van bátorság kiállni a szabadság mellett!” - mondta Nepop.

Erre reagálva Bayer, aki idén a Fidesz zárt frakcióülésére is meghívást kapott, azt írta:

Az ukrán nagykövet asszonyt normális esetben 48 órán belül kellene kitiltani Magyarországról, a magyarsághoz intézett ezen szavaiért.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt