Miközben Rogán belekortyolt márkás francia ásványvizébe, Orbán bejelentette, hogy megpróbálják „a háború útját elrekeszteni”

háború
2022 március 07., 12:24
comments 16

Orbán Viktor egy Facebookra posztolt videóban ismertette, hogy hétfőn a Nemzetbiztonsági Operatív Törzs ülésén „értékelték a helyzetet”, és hogy megjelent a rendelet, amely szerint „Magyarország területéről fegyvert nem lehet Ukrajna területére szállítani”. Az ülésen a miniszterelnökön kívül részt vett még Varga Mihály, Pintér Sándor, Szijjártó Péter és Rogán Antal is. Utóbbi – bár az asztal rendesen meg volt pakolva ásványvizekkel – biztos ami biztos alapon vitte magával a Genfi-tóhoz közeli forrásokból származó, saját Evianját.

Orbán mindeközben arról beszélt, hogy meghozták azokat a döntéseket, „amely garantálja a hatóságok és a civil szervezetek közötti együttműködés olajozottságát”, majd úgy fogalmazott, „megpróbáljuk a háború útját elrekeszteni”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.