Varga Judit nőnap alkalmából Tállai Andrásnak hegedült Dél-Borsod első Bandi Sójában

(ʘ ͟ʖ ʘ)
2022 március 08., 21:23

Odatette magát a nőnap alkalmából a mezőkövesdi Fidesz. A szokásos brüsszelezős-gyurcsányozós fórumokat meghaladva a helyi jelölt, Tállai András személye köré építettek egy Bandi Sót, aminek a képes beszámolók tanúsága szerint Varga Judit hegedűkoncertje lehetett a csúcspontja.

Varga Judit igazságügyi miniszter
photo_camera Fotó: Tállai András László/Facebook

Szerencsére a Pénzügyminisztérium államtitkárát nem borította meg nagyon a 400 forintos euró.

photo_camera Fotó: Tállai András László/Facebook


photo_camera Fotó: Varga Judit/GRAZMEL-PHOTOGRAPHY/Facebook

A produkció elismeréseként az igazságügyi miniszter egy csokor virágot és egy matyó mintás focilabdát kapott ajándékba, ami majdnem annyira felvidította, mintha hirtelen minden vádat ejtenének Völner Pál ellen.

photo_camera Fotó: Tállai András László/Facebook

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.