Hoppál Péter: Balosok, ti most ne vásároljatok benzint

belföld
2022 március 10., 05:10
comments 24

„Márki-Zay megmondta: rezsicsökkentés az, ha kevesebb benzint veszünk. Balosok! Hallgassatok végre a kapitányotokra! Ti most ne vásároljatok benzint!”

– ezt Hoppál Péter fideszes politikus írta a Telex cikkéhez kommentelőként, egyfajta megoldásként a benzinkutaknál kialakult sorok csökkentésére, nem sokkal azután, hogy szintén kommentben azt írta, „Rémhírterjesztők!”

Hoppál ahhoz a cikkhez kommentelt, amelyben a Telex arról írt, hogy országszerte több benzinkúton is hosszú sorok alakultak ki az ellátási hiánytól való félelem miatt, miután kedden és szerdán több, főleg kisebb magánbenzinkút kényszerült bezárni, vagy csökkentette a kiadott üzemanyag mennyiségét.

Hernádi Zsolt, a MOL elnök-vezérigazgatója szerdán este azt mondta, nincs ellátási probléma, csak logisztikai, aminek az oka az, hogy a hatósági ár miatt sok kamionos is magyar kutaknál tankol, ezért gyorsan kifogynak a kutak. Úgy fogalmazott, „ez egy kellemetlen dolog, amit túl kell élni”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt