Arra kérik a lakosságot a mentősök, segítsék, hogy a mentőautók soron kívül tankolhassanak

belföld
2022 március 11., 12:17
comments 7

Rendkívüli felhívást tett közzé a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége (MOMSZ) Facebookon, melyben arra kérik a lakosságot, hogy

„a benzinkutakon kialakult helyzetre tekintettel fordítsanak kiemelt figyelmet és segítsék a mentőautók soron kívüli üzemanyag-felvételét”, vagyis ha sor alakult ki valahol, engedjék előre őket.

Ha ugyanis hosszabb ideig kell várakozniuk a benzinkutakon, az veszélyeztetheti a mentőellátás folyamatosságának biztonságát.

photo_camera Új mentőautók a mentők napja alkalmából rendezett ünnepségen, amelyen húsz autót adtak át az OMSZ Markó utcai székházában Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt