Kadirov Musknak: Mégis hogy képzeled? Ki kéne gyúrnod magad!

háború
2022 március 14., 17:04
comments 26

Az történt ma, hogy a dél-afrikai származású milliárdos kihívta Putyint egy klasszikus, egy az egyhez párbajra. Tweetjében azt írta, a tét Ukrajna.

link Forrás

Erre válaszolt most a csecsen elnök, Ramzán Kadirov.

Telegramján hosszasan ekézi Muskot.

„Elon Musk, nem tanácsolnám, hogy versenyezz Putyinnal. Más súlycsoportban vagytok. Mégcsak nem is a harcművészetekről vagy például a dzsúdóról van szó. Hogy képzeled? Te a piros sarokban vagy egy üzletember és egy Twitter-blogger. Putyin a kékben, ő egy világpolitikus, stratéga, aki fenyegetést jelent a Nyugatra és az Egyesült Államokra. Vlagyimir Vlagyimirovics nem tűnne sportszerűnek, ha gyengébb ellenfelet ütne meg” - írja.

„Ezért kell fittnek lenned, hogy szelíd Ilonából brutális Ilonná válhass. Javaslom, hogy a Csecsen Köztársaságban több központban is képezd magad:

  • Orosz Különleges Erők Egyeteme, ahol lőfegyveres kiképzést kapsz. A különleges erők csapatainak világbajnokai fognak tanítani, akik 2015-ben egyszerre verték meg az amerikai különleges erőket;
  • Akhmat Fighting Club - itt megtanítják, hogyan kell ütéseket bevinni, mert erre a tulajdonságra minden küzdelemben szükséged lesz, és Abuzaid Vismuradov irányítása alatt nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is gyorsan fittté válsz, és acél idegekre teszel szert;
  • Gyakorlat a grozniji Csecsen Állami Televíziós és Rádiós Műsorszolgáltató Társaság falai között - itt megismertetik veled a PR amerikai módszereit, és megtanítják, hogyan kezeld a fiókjaidat a közösségi oldalakon.

„Teljesen más emberként térsz majd vissza a Csecsen Köztársaságból, Ilon, mármint Ilona”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.