Dolly Partont jelölték a Rock & Roll Hall of Fame-be, de szerinte nem érdemli meg, ezért visszalépett

ZENE
2022 március 15., 07:29
comments 3

Idén a Rock & Roll Hall of Fame-be 17 zenészt jelöltek, többek közt Becket, a Duran Durant, Lionel Richiet, A Tribe Called Questet, a Eurythmicst, Fela Kutit, a Judas Priestet - és Dolly Parton country-legendát (aki emellett a világ legtökéletesebb embere). Parton azonban azt kérte, vegyék ki a jelöltek közül, mert szerinte ő nem érdemelné meg a helyet, más elől meg nem akarja elvenni a lehetőséget.

Dolly Parton 2022. március 7-én az Academy of Country Music díjátadón
photo_camera Dolly Parton 2022. március 7-én az Academy of Country Music díjátadón Fotó: BRIDGET BENNETT/AFP

„Bár rendkívül hízelgő és hálás vagyok, hogy jelöltek a Rock & Roll Hírességek Csarnokába, nem érzem úgy, hogy ezt a jogot kiérdemeltem volna” – közölte az énekes-dalszerző hétfőn. „Nem akarom, hogy én osszam meg a szavazatokat, úgyhogy tisztelettel visszalépek.” Dolly azt is elmondta, reméli, jelölik még újra, de előbb szeretne egy jó rock & roll lemezt készíteni, ami mindig is nagy vágya volt.

Az énekesnőt 1999-ben már beválasztották a Country Music Hall of Fame-be. (Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.