4 teljes napon át maradjon otthon, üzente a gázóra-leolvasó cég a budapesti férfinek

ÉLET
2022 március 17., 05:45
comments 12

L. home office-ban dolgozik, így önfeledten tudott mulatni azon a levélen, amit a Főgáztól kapott. Az MVM gázszolgáltatójának gázóra-leolvasói a szokásosnak tűnő értesítésben arról tájékoztatták, hogy jönni fognak leolvasni, ezért kérik, hogy “biztosítsa a fenti időszakban a gázmérő számlálóállásának leolvasását.”

Csakhogy a levél szerint az érkező szakember

“2022. március 14. és 2022. március 17. között kísérli meg a gázmérő leolvasását.”

a végén pedig megköszönték “segítő együttműködését”.

L. a kérdésemre lovagiasan megjegyezte, hogy pár házzal arrébb látott szokásos értesítő cetliket is, az ő házukban viszont nem, de elvben elképzelhető, hogy nálunk is volt ilyen, csak valahogy lekerült a lépcsőházból

Az értesítés attól még értesítés., L. pedig szinte állandóan otthon van, de a leolvasók eddig még nem jelentkeztek.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.