A Kossuth Rádió volt csatornaigazgatója lesz az Indamedia tartalomfejlesztési vezetője

Média
2022 március 17., 08:22
comments 1

Két személyi változást is bejelentett szerda éjszaka az Indamedia, írja a Media1. Az Indamedia hírigazgatója az Index jelenlegi főszerkesztője, Fekete-Szalóky Zoltán lesz, a tartalomfejlesztési vezető címet pedig Mucsányi Marianna kapja meg, aki korábban az InfoRádió főszerkesztő-helyettese, majd a Kossuth Rádió csatornaigazgatója volt, jelenleg pedig a Nemzeti Közszolgálati Egyetem oktatója.

photo_camera Mucsányi Marianna beszédet mond a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. által alapított Tőkéczki László-díj átadásán az MTVA Kunigunda utcai székházában 2018. szeptember 24-én Fotó: Bruzák Noémi/MTI/MTVA

Mucsányi a cikk szerint 2020 januárjában távozott a Kossuth Rádiótól, miután „összeférhetetlenségi állapot alakult ki azzal”, hogy férje, Szadai Károly, Áder János köztársasági elnök volt titkára az NMHH Médiatanácsának tagja lett. A Media1 arról is ír, hogy Mucsányi Mariannát a cégbíróság három évre eltiltotta, hogy vezető tisztségviselő legyen bármely magyarországi vállalatnál, miután a Domaháza 2002 Kft.-nek volt a tulajdonosa és ügyvezetője, amely kényszertörlés alá került és közel 800 ezer forint adótartozást hagyott hátra. Erről Mucsányi azt mondta, a cég könyvelője hibázott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.