A Mozdonyvezetők Szakszervezete szolidáris a sztrájkoló pedagógusokkal

sztrájk
2022 március 17., 11:38
comments 2

A Mozdonyvezetők Szakszervezete közleményt adott ki, hogy támogatásukat fejezik ki „a pedagógus munkavállalók anyagi, erkölcsi megbecsülését, tisztes megélhetését követelő sztrájkban részt vevők iránt”.

Azt írják, figyelemmel kísérik „a Pedagógus Szakszervezetek által szervezett munkabeszüntetést, melynek célja a közoktatás minőségének javítása, a piaci körülményeknek megfelelő versenyképes jövedelem, a tisztességes munkafeltételek elérése”.

A sztrájkoló tanároknak azt üzenik: „Példásnak tartjuk azt az eltökéltséget, amelyet képviseltek, tiszteljük azt a bátorságot, amelyet a pedagógus munkavállalók érdekeinek érvényesítéséért felmutattok. Bízunk abban, hogy erőfeszítésetek, kitartásotok meghozza az eredményt hiszen házastársaink, szüleink vagytok, akik a magyar gyermekek nevelői, tanítói, életük, sorsuk fontos alakítói, befolyásolói.”

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.