Egészségügyi eszközöket küld a kormány Ukrajnának

háború
2022 március 19., 18:17
comments 10

Magyarország újabb humanitárius segély nyújt Ukrajnának: hamarosan az egészségügyi ellátáshoz szükséges eszközökből álló szállítmányt indítanak útnak - közölte a kormányszóvivő szombaton. Szentkirályi Alexandra azt nem közölte, hogy mikor indul a szállítmány, amiben többek orvosi csipeszek, ollók, érfogók, műszertálcák, infúziós kellékek, orvosmechanikai eszközök, gyógyszerek és kötszerek, illetve több ezer sebészeti műtőkesztyű kap helyet. Elmondása szerint az összeállítás előkészítése már megkezdődött az állami egészségügyi tartalékból. Szentkirályi Alexandra tájékoztatóját azzal zárta, hogy "Magyarország segít, Ukrajna számíthat ránk."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.