Lezuhant egy amerikai katonai repülőgép Észak-Norvégiában

külföld
2022 március 19., 05:09
comments 4

Lezuhant egy amerikai MV-22B Osprey billenőrotoros katonai konvertiplán Norvégia északi, sarkvidéki részén - közölték a helyi hatóságok. A repülő egy amerikai katonai gyakorlaton vett részt, négy amerikai volt a fedélzetén.

photo_camera Fotó: Wikipédia - DoD photo by Vernon Pugh, U.S. Navy

A norvég mentőalakulatok szerint azonnal riasztottak egy mentőhelikoptert, valamint a norvég hadsereg egyik mentőrepülőjét, amint éertesültek a balesetről, és a levegőből hamar ki is szúrták a roncsot, de élet jeleit nem látták körülötte. Leszállni azonban a rossz idő miatt sem a helikopter, sem a repülő nem tudott, így csak a földön tudják megközelíteni a gépet, de egyelőre nem tudni, ez mennyi időt vesz majd igénybe. (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt