Közmunkásokkal rakatják ki a fideszes jelölt plakátjait Pándon

POLITIKA
március 22., 10:00
comments 8

„A közmédia propagandája, az oltási regisztrációs címekre érkező kormányzati kampánylevelek mellett a kisebb településeken is van példája annak, hogy a Fidesz közpénzen kampányol” - írta Szabó Rebeka a Facebookon ahhoz a videóhoz, amit - a felvétele elhangzó beszélgetés alapján - Pándon vehettek fel.

Az Egységben Magyarországért aktivistái a Pest megye 10-es választókerületében induló Szabó Rebeka plakátjait tették ki, amikor megszólították a fideszes Pogácsás plakátjaival érkezőket. A beszélgetésből kiderült, hogy közmunkásokról van szó, akiknek az a feladata, hogy a március 15-ére kitett zászlókat szedjék be, és a fideszes jelölt plakátjait tegyék ki. Ezért külön pénzt nem kapnak.

Felhívtuk Lázók József polgármestert, hogy miért von be közmunkásokat a kampányba, de elhárította a megkeresésünket azzal, hogy a választásról nem kíván nyilatkozni. Próbáltuk felhívni a figyelmét arra, hogy a közmunkások kirendelése plakátozásra mégiscsak a választási kampány része, de hajthatatlan volt, és csak azt ismételgette, hogy a választásról nem nyilatkozik.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt