Jelentős összeggel támogatja Bojár Gábor a sztrájkoló tanárokat

oktatás
2022 március 23., 07:39

„Szinte heti rendszerességgel kapok kéréseket különböző nemes célok támogatására, de sajnos nincs kapacitásom arra, hogy felelősen válogassak, mérlegeljek az ezer különböző cél között. Most azonban kivételt teszek. A Tanítanék Mozgalom megkeresésére egy jelentősebb összeget utalok a sztrájkoló pedagógusok sztrájkalapja javára” – írja Facebook-oldalán Bojár Gábor, a Graphisoft alapítója és egyben Márki-Zay Péter egyik gazdasági tanácsadója.

A Tanítanék Mozgalom a pedagógussztrájk indulásakor kezdett gyűjtésbe, mivel a sztrájkoló tanárok amúgy is csekély fizetéséből naponta tízezer forintot vonnak le. Bojár abban bízik, hogy mások is követik a példáját és adományoznak a tanároknak. (via eduline.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.