10 ezer aktivistát vet be a Fidesz a választás előtti héten

POLITIKA
2022 március 27., 09:29
comments 5

Nagy energiákkal mozgósít a választás előtti héten a Fidesz, a párt "aktivistái telefonon és személyesen is biztatni fogják a választókat, hogy menjenek el szavazni."

Szombattól képviselőjelöltjeikkel és több mint 10 ezer aktivistával telefonon és személyesen keresik fel az embereket, arra kérve őket, hogy az ország békéjének és biztonságának megőrzése érdekében menjenek el április 3-án szavazni és válasszák a Fidesz-KDNP-t,

közölte Hollik István. A párt kommunikációs igazgatója arról is beszámolt, hogy az elmúlt hetekben több mint kétszáz helyszínen tartottak rendezvényt, ahol összesen "40 ezer emberrel tudtak találkozni."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.