Nyílt levélben követel válaszokat az ellenzék, hogyan repülhetett át Magyarország fölött a Zágrábban lezuhant drón

POLITIKA
2022 március 27., 10:41
comments 12

Nyílt levélben fordultak a Honvédelmi és rendészeti bizottság ellenzéki tagjai a honvédelmi miniszterhez annak a katonai felderítődrónnak az ügyében, ami március elején repült át Magyarország felett és zuhant le később Zágrábban. Vadai Ágnes, Harangozó Tamás és Lukács László azután írták meg kérdéseiket Benkő Tiborhoz, hogy "miután Kósa Lajos bizottsági elnök a mai napig nem hívta össze a kevesebb mint 24 órával a kezdés előtt lemondott bizottsági ülést, és nem is válaszolt a lezuhant drónnal kapcsolatos kérdéseinkre sem."


Csak annyi időt kérünk Öntől, mint amennyi ideig a katonai felderítődrón a magyar légtérben tartózkodhatott,

írják. A 40 percben arra lennének kíváncsiak, hogy.
  • Valóban nem tudták beazonosítani a magyar légtérben 40 percig tartózkodó katonai drónt?
  • Mi lett a "drónügyben" ígért vizsgálat végeredménye?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.