Orbán már szédületes tempóban vált aközött, hogy az oroszokkal szemben a béke hírnöke, majd a magyar baloldal ellen harcba szólít

POLITIKA
2022 március 27., 19:06
comments 13

Aki a hétvégén egy kicsit kikapcsolt, és most keres útba igazítást egy avatott szakértő, mondjuk Orbán Viktor Facebook-oldalán, hogy éppen merre vannak a frontok és ki ellen kell harcolni, annak próbálunk segíteni.

Szombaton délelőtt az volt a helyzet, hogy az ukránok továbbra is hiába várnak magyar segítségre a szabadságharcukhoz, nekünk máshol lesznek lekötve az erőink:

Majd kiderült, hogy van ugyan ez a háború dolog Ukrajnában, és bezavart a magyar választásba:

De a megoldás az, hogy jó helyre kell szavazni

És akkor a béke úgy fog kinézni, hogy semmi közünk ahhoz, hogy Oroszország lerohant egy szuverén szomszédos országot, de „Gyurcsány és a baloldal beszállna a háborúba. Mi békét akarunk!” (vasárnap délután 15:29-kor)

Így aztán elkerülhető az is, hogy magyar gyerekek vegyenek részt a háborúban:

Majd eljön a vasárnap este (19:05), és Orbán kiadja a parancsot: belföldön csata és harc!

photo_camera Forrás: Orbán Viktor/Facebook

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.