Orbán már szédületes tempóban vált aközött, hogy az oroszokkal szemben a béke hírnöke, majd a magyar baloldal ellen harcba szólít

POLITIKA
2022 március 27., 19:06
comments 13

Aki a hétvégén egy kicsit kikapcsolt, és most keres útba igazítást egy avatott szakértő, mondjuk Orbán Viktor Facebook-oldalán, hogy éppen merre vannak a frontok és ki ellen kell harcolni, annak próbálunk segíteni.

Szombaton délelőtt az volt a helyzet, hogy az ukránok továbbra is hiába várnak magyar segítségre a szabadságharcukhoz, nekünk máshol lesznek lekötve az erőink:

Majd kiderült, hogy van ugyan ez a háború dolog Ukrajnában, és bezavart a magyar választásba:

De a megoldás az, hogy jó helyre kell szavazni

És akkor a béke úgy fog kinézni, hogy semmi közünk ahhoz, hogy Oroszország lerohant egy szuverén szomszédos országot, de „Gyurcsány és a baloldal beszállna a háborúba. Mi békét akarunk!” (vasárnap délután 15:29-kor)

Így aztán elkerülhető az is, hogy magyar gyerekek vegyenek részt a háborúban:

Majd eljön a vasárnap este (19:05), és Orbán kiadja a parancsot: belföldön csata és harc!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt