Győzike belépett a Fideszbe

POLITIKA
2022 március 28., 16:08

Mától hivatalosan is! köszönöm szépen dr. Budai Gyula képviselő úrnak” - ezzel osztotta meg azokat a képeket Gáspár Győző, amiken a külső piacok fejlesztéséért és koordinálásáért felelős miniszteri biztos kitölti neki a Fidesz tagfelvételi lapját.

Gáspár Győző eddig valóban nem hivatalosan támogatta a Fideszt: már március 15-én is az első sorban vonult Bencsik András és Bayer Zsolt mellett a Békemeneten, majd Becsó Zsolt pásztói kampányfórumán is ott fényképezkedett.

Gáspár Győző a márciusi Békemeneten
photo_camera Gáspár Győző a Békemeneten Fotó: Halász Júlia/444

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.