Letartóztatták annak a cégnek a vezetőit, aminek az emberei a Mészáros-Várkonyi esküvőt védték

bűnügy
2022 március 29., 7:41
comments 9

A Magyar Hang írta meg, hogy március első heteiben előzetes letartóztatásba kerültek egy Mészáros Lőrinc-közeli biztonsági cég, az Eurovéd Security vezetői. Az információt a vállalkozás a lapnak adott válaszában nem cáfolta.

A Magyar Hang úgy értesült, hogy a NAV több száz millió forintnyi készpénzt foglalt le a házkutatások során. A felcsúti-bicskei cég alkalmazottai ügyeltek a biztonságra Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén, és ők őrzik a felcsúti stadiont is.

A 24.hu tavaly írt a vállalkozásról, ebből kiderült, hogy ők őrzik Mészáros tihanyi nyaralóját és a Mészáros-cégekhez tartozó szállodákat, irodaházakat is.

Az Eurovéd 2016 és 2020 között megötszörözte forgalmát, az utolsó elérhető, 2020-as beszámolójában már 1,4 milliárd forintos bevételről számoltak be. Az ügyészség közleménye szerint, melyben cégnevet nem is említenek, a cégek több mint 800 millió forint vagyoni hátrányt okoztak a költségvetésnek 2017 és 2021 között. A Magyar Hanghoz eljutott információk szerint köztük van T. N. cégtulajdonos, és rokona, B. I., aki ügyvezetőként tevékenykedett.

További részletek a Magyar Hang cikkében.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt