Márki-Zay felesége hívja fel telefonon az embereket békét hirdetve

március 30., szerda 16:44
1

Márki-Zay Péter felesége, Márki-Zayné Vincze Felícia robothangja hívta fel az embereket a Telex több olvasójának beszámolója szerint.

„Egy női géphang hívott, azzal kezdte, hogy 3 gyerek édesanyja, és békét akar mint Orbán Viktor, nem akarja hogy szétlőjék a házakat és az iskolákat, majd elköszönt úgy, hogy Márki-Zay Péter felesége” - idézik egyik olvasójukat.

A lap megkereste Márki-Zay kampánystábját, akik megerősítették, hogy igaz a hír.

Rákérdeztek a 168 óra által tapasztalt jelenségre is, ami szerint olyan SMS-üzenetek érkeznek különböző emberekhez, amik nem nevesítik a feladót, de az egyesült ellenzék kampányüzeneteit közvetítik.

Ezzel kapcsolatban közölték, hogy az Egységben Magyarországért kampánya kizárólag legális adatbázisokat használ, nem küldtek senkinek a fideszes propagandamédiában neki tulajdonított sms-eket. Azt is hozzátették, hogy „ha bebizonyosodik, hogy a fideszes kampány illegálisan, visszaélésszerűen céloz ellenzéki választókat kamukampányával”, megteszik a szükséges jogi lépéseket

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt