„Kábelbeégés” miatt nem kap áramot Debrecenben az ellenzéki összefogás

március 31., csütörtök 9:44
12

Ezt Mándi László, az Egységben Magyarországért debreceni képviselő-jelöltje mondta a Debrecinernek, miután sajtótájékoztatóján megkérdezték tőle, hogy miért nem működik a mögötte látható LED-fal.

Mándi szerint már március 25-én jelezték, hogy az ellenzéki összefogás Csapó utcai kampányeseményének helyszínén található elektronikai szekrényben nincs áram. A hibát azóta sem javították ki, és arról tájékoztatták őket, hogy semmilyen más áramforrást nem tudnak biztosítani számukra a belvárosban. Annyit közöltek velük, hogy „kábelbeégés” van a szekrényben.

Az ellenzéki képviselő-jelölt azt mondta, a LED-falon Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt és az Egységben Magyarországért helyi jelöltjeinek kampányfilmjei mennének, és hogy más nagyvárosokban is előfordultak hasonló problémák.

Mándi március 31-én megtartott sajtótájékoztatóján egyébként arról beszélt, „feltételezhető, hogy a Fidesz megszorításokra készül a választások után”. Szerinte „az Egységben Magyarországért győzelme esetén nem lennének megszorítások, mert megszüntetnék a rendszerszintű korrupciót, leállítanák a látványberuházásokat, valamint európai uniós forrásokat szereznének”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt