Az agrárkamara hivatalos emailcíméről spameli Orbán Viktor az embereket

választás 2022
2022 április 01., 09:24
comments 8

Péntek délelőtt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara hivatalos emalcíméről ment ki egy levél, amit több olvasónk is elküldött nekünk. Nemcsak kamarai tagoknak ment ki az üzenet, hanem olyanoknak is, akik korábban részt vettek az agrárcenzusban. Már a levél tárgya elég beszédes, a

Fontos üzenet Orbán Viktortól, Magyarország miniszterelnökétől

felütéssel ment ki a levél, melyben Orbán a "tisztelt gazdálkodóknak" fejti ki, hogy a szomszédban kitört háború Magyarország sorsára is hatással van. Majd felidézi a kormány "stratégiai nyugalomra" épülő álláspontját, hogy a levél végén közölje:

„Ahhoz, hogy megőrizhessük közösen elért eredményeinket, nekünk a jövőben is azokat az értékeket kell követnünk, amelyek Magyarországot az elmúlt tizenkét esztendőben sikerre vitték. A nemzeti kormány ezért továbbra is kiáll a magyar gazdák érdekeiért és elkötelezett a magyar föld megvédése mellett.”

A miniszterelnök nemrég az agrárkamara évadnyitójának vendége volt, ott is sima kampánybeszédet tartott. Egyik olvasónk jelezte, hogy a levél miatt az adatvédelmi hatósághoz fordul.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.