Mark Ruffalo az Orbán elleni szavazásra buzdít

POLITIKA
2022 április 1., 18:34
comments 8

„Barátaim Magyarországon: vasárnap hihetetlen lehetőség előtt álltok. A szabadságot, a reményt, a befogadást és a békét választhatjátok. A választás joga áldás. És hatalom. Kérlek, használd a hatalmadat, és segíts minden ismerősödnek használni az övét. #ateválasztásod #HungaryElections #VoteOrbanOut”

– ezt írt a ki a Twitterre Mark Ruffalo, akit a legtöbben a Marvel-univerzum Hulkjaként láthattak.

photo_camera Fotó: Frederic J. Brown/AFP

Az Golden Globe-díjas és háromszoros Oscar-jelölt amerikai színész az aHang tanácsait ajánlja a választók figyelmébe, amik röviden elmagyarázzák, hogyan lehet mozgósítani szavazásra minél több embert a következő másfél napban.

Mark Ruffalo 2019 őszén is az ellenzéket támogatta, és gratulált a budapesti győzelmükhöz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt